En fantastisk start

Siden vi introducerede petmeny.com for små to uger siden, har jeg fået overvældende mange positive reaktioner og tilbagemeldinger, ikke mindst via facebook/petmeny. Tak for de mange likes. Vores erfaring fra Spanien, hvor vi solgte hunde og katte foder på Costa del Sol, har vi taget med tilbage til Danmark. Vi hundeejere er nok nogle af de mest konservative, når det gælder foder til vores kæledyr og forståeligt nok. “Hvorfor skifte, når vores hunde eller katte er glade, for det foder som vi serverer for dem”? Det er derfor svært som ny startet, at få kæledyrsejerne til at skifte. Derfor anvendes der store summer på branding og markering af de store foderfirmaer. Vi hos Petmeny har derfor valgt en anden strategi. Vi markedsfører vores produkter gennem særligt udvalgte hundevenlige caféer og restauranter. Her er din hund altid velkommen, nogle steder også indenfor. Her vil du blive præsenteret for Petmenys special designede menukort til hunde og har mulighed for at bestille en hovedret (foder/måltid) og/eller en dessert (godbidder). Du kan vælge at give din hund ved bordet eller tage posen med hjem. Forleden var jeg en tur i Sorø for at besøge Britt, der er indehaver af Cafe Tre Konger. Denne café er en af de foreløbigt ca. 10 steder, hvor der serveres et lille udvalgt af vores produkter. Alle hunde og katte fortjener et måltid af høj kvalitet, hvor kun de bedste råvarer er anvendt, uden indhold af korn og kun med naturlige konserverings midler. Så bestil et testmåltid på vores shop eller besøg en af vores Caféer. Du kan se listen over vores Hundevenlige Caféer og restauranter her på hjemmesiden.

Idéen med at sælge vores produkter via Caféerne er måske ikke så tosset. Vi har fået god mediedækning fra lokale aviser på Sjælland, har været i P4 Sj og skal på optagelse til et indslag fra TV Øst i næste uge. Nærmere om det, når tidspunkt for indslag er fastlagt.

Hos Petmeny.com ønsker vi en levende side, med masser af indslag. Blokken er hermed åben for kommentarer, indslag og oplevelser, som du har haft med din hund eller kat. Vi skal prøve efter bedste evne at besvare eventuelle spørgsmål. Ha’ en god dag. Det har vi 🙂

Skriv en kommentar